| Autor |
Mesaj |
ZoomLess
Administrator

Data inscrierii: 03/Feb/2008 Mesaje: 122
|
|
Sugestii personale. |
|
Aici puteti posta propriile sugestii pentru alianta si Stapanul impreuna cu Adminii vor hotari daca se va pune in aplicare sau nu.
|
|
| 03/02/2008 16:18 |
|
 |
ionutz
Junior 2

Data inscrierii: 03/Feb/2008 Mesaje: 20
|
|
|
|
eu as zice ca sa facetzi la aliantza o ordine sa zicem ca fiecare trebuie sa doneze ****aur pe zii hotaratzi voi cat
|
|
| 03/02/2008 23:33 |
|
 |
Nightmare
Moderator

Data inscrierii: 03/Feb/2008 Mesaje: 34 Localitate: In tufe... |
|
|
|
 |
 |
eu as zice ca sa facetzi la aliantza o ordine sa zicem ca fiecare trebuie sa doneze ****aur pe zii hotaratzi voi cat |
Buna idee
_________________ Always evil...  |
|
| 03/02/2008 23:35 |
|
 |
ionutz
Junior 2

Data inscrierii: 03/Feb/2008 Mesaje: 20
|
|
|
|
vezi ca eu sunt destpt? sau prost cred ca amandoua
*ZoomLess:Te rog sa nu mai postezi mesaje care nu sunt folositoare topicului. Voi fi nevoit sa iti dau avertisment din nou data viitoare. Ai deja un avertisment.*
|
|
| 04/02/2008 00:15 |
|
 |
Nightmare
Moderator

Data inscrierii: 03/Feb/2008 Mesaje: 34 Localitate: In tufe... |
|
|
|
 |
 |
vezi ca eu sunt destpt? sau prost cred ca amandoua
*ZoomLess:Te rog sa nu mai postezi mesaje care nu sunt folositoare topicului. Voi fi nevoit sa iti dau avertisment din nou data viitoare. Ai deja un avertisment.* |
In trăsătură de board administrator...declar ca zoomless e prea sever ...te rog zoomless spune-le cu ce au gresit întâia oara iar apoi avertismentele...
*ZoomLess:Nu sunt deloc sever.S-a intamplat o data, nu a primit avertisment.Am trecut cu vederea. A doua oara a primit avertisment. Imi pare rau. ionutz citeste regulamentul forumului cand ai timp te rog. Multumesc!*
_________________ Always evil...  |
|
| 04/02/2008 00:20 |
|
 |
KyRa
Moderator

Data inscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 11 Localitate: Focsani |
|
|
|
sugerez sa trimitem pe cei slabi in a doua aliantza!!
Si sa aducem varcolaci mai puternici!!!
Si cine nu doneaza ( fara sa anunte ) sa primeasca un avertisment de la zoom... si la 3 avertismente afara din aliantza ( avertismente verbale )
|
|
| 16/03/2008 13:03 |
|
 |
-=[SekundeN]=-
Moderator

![-=[SekundeN]=-](images/avatars/97067927047ed1a9ebdc1f.jpg)
Data inscrierii: 03/Feb/2008 Mesaje: 64
|
|
|
|
 |
 |
Si cine nu doneaza ( fara sa anunte ) sa primeasca un avertisment de la zoom... si la 3 avertismente afara din aliantza ( avertismente verbale ) |
buna ideea, numai ca nu vrea nimeni sa intre in alianta... ma refer la astia mari si tari )...
|
|
| 20/03/2008 16:54 |
|
 |
KyRa
Moderator

Data inscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 11 Localitate: Focsani |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Si cine nu doneaza ( fara sa anunte ) sa primeasca un avertisment de la zoom... si la 3 avertismente afara din aliantza ( avertismente verbale ) |
buna ideea, numai ca nu vrea nimeni sa intre in alianta... ma refer la astia mari si tari )... |
dak nu vor p@p@
| 30/03/2008 14:56 |
|
 |
|